Hair by Peter Dollee

Knippen bij je thuis

Natuurlijk wil je er zo goed en zo verzorgd mogelijk uitzien en je haar vormt daar altijd een onlosmakelijk onderdeel van. Daarom neem ik graag de tijd om jouw look te vervolmaken met de perfect geknipte (en gekleurde) coupe. En omdat je een druk bestaan hebt, bied ik aan jou de mogelijkheid om flexibel een afspraak te maken, op een tijd of locatie die jij het prettigst vindt! Ik kom graag bij je thuis, maar ook bij mij ben je van harte welkom!

Professionele kapper aan huis

Een haarstijl moet bij je passen. Je persoonlijkheid, je leeftijd en leefstijl, je smaak en zelfs je werkzaamheden spelen bij het kiezen van je haarstijl een rol. Geef je haar daarom de aandacht die het verdient. Met mijn professionele en altijd persoonlijke advies kan ik je helpen de juiste keuze te maken, ook als het gaat om een degelijk make-up advies; laat zien wie je bent!

Kapper nodig? 
Direct een afspraak bij jou thuis

WIE IS HAIR BY PETER DOLLEE?

Haarstyling is meer dan alleen een coupe knippen of een kleur aanbrengen. En een kapper is meer dan iemand die weet hoe hij een schaar moet hanteren. Ik maak daarom altijd gebruik van alle nieuwe producten en technieken die het kappersvak te bieden heeft en ik ga, net als jij, graag met mijn tijd mee. Samen creëren we op die manier een hedendaags, fris kapsel dat bij jou past. Een kapsel dat je ook thuis heel gemakkelijk in model kunt brengen.

Dierproefvrij en 100% recyclebaar

Je kapsel vormt een onlosmakelijk onderdeel van wat je uitstraalt. Een goed kapsel past bij je persoonlijkheid en een goede coupe is altijd maatwerk. Hair by Peter Dollee is daarom meer dan alleen een knipbeurt. Naast alle gezelligheid van een thuiskapper, staat openheid bij mij centraal. Door mijn vakkennis en jarenlange ervaring kan ik je passende ideeën geven voor kapsels, maar JIJ kiest uiteindelijk. Want je kapsel is wie jij bent.

Dat geldt ook voor een andere haarkleur. Met ‘alleen een leuk nieuw kleurtje’ schiet je je doel voorbij. Een haarkleur is ook een reflectie van je persoonlijkheid. Het moet passen als een kledingstuk, de kleurnuance moet goed zijn, een kleuring moet kwalitatief goed zijn en een natuurlijke uitstraling hebben. Een andere haarkleur is altijd meer dan blind de mode volgen. Ik volg regelmatig speciale trainingen en workshops, zodat ik de huidige trends kan vertalen naar een coupe die letterlijk voor jou op maat gesneden is. Want trends zijn leuk, maar je kapsel en haarkleur moeten je persoonlijkheid ondersteunen. Om voor jou de perfecte coupe te creëren, maak ik gebruik van de professionele verzorgings- en stylingproducten van Eleven Australia. In al hun producten zitten natuurlijke ingrediënten die jouw haar voeden, beschermen en verzorgen. De producten zijn dierproefvrij en door PETA goedgekeurd. Daarnaast zijn er ook een groot aantal producten vegan of glutenvrij en zijn de verpakkingen 100% recyclebaar. Wil je hier meer over weten, vraag dan gerust welke producten het meest geschikt zijn voor jouw haar en jouw wensen. Je kunt de producten direct bestellen via onderstaande button of uiteraard tijdens een bezoek gelijk meenemen. 

HAIR BY PETER DOLLEE:
MEER DAN 30 JAAR ERVARING

THUIS IN KLEUREN Hair by Peter Dollee

Sommige mensen lijken er altijd stralend uit te zien. Dat is vaak een combinatie van de juiste make-up, een passend kapsel en goede kleding, die samen de perfecte weerspiegeling van iemands persoonlijkheid vormen. Deze mensen durven letterlijk kleur te bekennen, want kleuren spelen daarbij een hoofdrol. Het lijkt dan ook vanzelfsprekend om een andere haarkleur te kiezen wanneer je toe bent aan iets nieuws; zo’n andere kleur is immers een fantastische manier om jezelf een oppepper te geven. Maar een haarkleur kies je niet zomaar uit .. Samen met jou kiezen we de kleur die bij je persoonlijkheid past en zorg ik er ook voor, dat je nieuwe kleur er eentje is die lang mooi blijft. Hair by Peter Dollee maakt daarom gebruik van de haarproducten van Max ELI Colour en Eleven Australia Colour. De speciaal ontwikkelde dier- en mensvriendelijke producten van ELI Colour benadrukken de natuurlijke kracht en schoonheid van het haar zonder je haar te beschadigen of het milieu onnodig te belasten. En door de uitgekiende combinatie van eiwitten, proteïnen en vitamines die aan deze producten zijn toegevoegd, ziet je haar er na het kleuren weer gezond en glanzend uit. Nieuw zijn de de Liquid Colours van Eleven Australia. Of je nu een natuurlijke-, warme-, koele-, fashion- of pasteltint wilt hebben, de liquid colours geven je haar een geweldige glans, als ware een lipgloss voor je haar. Eleven Australia Liquid Colours zijn allen ammonia-, gluten-, en parabenen vrij. Daarnaast zijn de kleuren anti-allergeen (geen gebruik van PPD) en hebben een grijsdekking tot 95%. Uiteraard zijn alle kleurproducten dierproefvrij. Laat jezelf zien en beken kleur!