make-up

Maak Contact

Gerelateerde pagina's
Altijd up-to-date!
Volg mij op:
“Een haarkleur moet bij je passen en dat bepaal ik altijd samen met jou. Door vervolgens gebruik te maken van de laatste trends in kleurtechnieken komen we dan tot een sprankelend eindresultaat.“

Make-up aan huis

Als Color Specialist kan ik je daarnaast ook adviseren over alles wat met make-up te maken heeft. Zodat je er tijdens een feestje of op je bruiloft uitziet zoals jij je voelt; het stralende middelpunt!

Ik kan je nieuwe look en kapsel helemaal vervolmaken met een sprankelende make-up. Bruidsmake-up, make-up voor een gala of als bruiloftsgast, een goede dagmake-up voor die belangrijke presentatie, fotoshoot of om er op je best uit te zien tijdens je sollicitatie. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Workshop

Lijkt het je leuk om zelf iets meer te leren over het gebruik van make-up? Ik geef regelmatig workshops over dit onderwerp. Tijdens deze workshop breng je direct in de praktijk wat je hebt geleerd. Leuk als vrijgezellenfeest of verjaardagspartij voor tieners. De workshop is wel gebonden aan een maximaal aantal personen. Ik heb ruimte voor maximaal 6 deelnemers, het minimale aantal deelnemers bedraagt 4 personen.