Hair by Peter Dollee - Knippen

Je kapsel vormt een belangrijk onderdeel van wie je bent en wat je uitstraalt. Een goed kapsel past bij je persoonlijkheid en een goede coupe is daarom ook altijd maatwerk. Knippen bij Hair by Peter Dollee is niet alleen een knipbeurt, maar alle gezelligheid en openheid waar ik van houd is ook noodzakelijk. Want knippen moet vooral iets zijn waar jij als klant de koning bent !

Professioneel Geknipt worden aan Huis - Hair by Peter Dollee

Doordat ik regelmatig speciale trainingen en workshops volg kan ik huidige trends vertalen naar een coupe die letterlijk op maat gesneden is. Want trends zijn leuk, maar je kapsel en haarkleur moeten wel je persoonlijkheid ondersteunen.

Het spreekwoord is niet voor niets ‘als je haar maar goed zit’.

Met mijn ruim 30 jaar ervaring als kapper weet ik dat als geen ander; wanneer je blij bent met je kapsel zit je ook lekker in je vel. Ik zie dat ook bij mijn klanten. Die stralen wanneer ze goed geknipt zijn.

Hair by Peter Dollee is daarom meer dan een kapper die bij je thuis komt. Hair by Peter Dollee kleurt je leven!