Kleuren - Hair by Peter Dollee

Sommige mensen lijken er altijd stralend uit te zien. Dat is geen toeval, maar meestal een combinatie van de juiste make-up, kapsel en/of kledingkeuze. Daarbij speelt kleuren een hoofdrol.

Mensen zien een andere haarkleur als een goede manier om zichzelf een oppepper te geven. Maar met een ‘kleurtje alleen’ een kapsalon uitlopen schiet je het doel voorbij. Het kapsel moet bij je passen, de kleurnuance moet goed zijn, een kleuring moet kwalitatief goed zijn en een natuurlijke uitstraling geven. Een andere haarkleur is altijd meer dan alleen de mode volgen.

Sjaal methode - Hair by Peter Dollee

Als gecertificeerd Color Specialist kan ik precies vertellen welk kleurtype iemand is. Ik gebruik hier altijd verschillende kleuren sjaals voor. Op die manier krijg ik direct een goed beeld. Pas daarna bepalen we samen welke haarkleur het best bij je past. Om een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken gebruik ik de kleuren van Max Eli Colour.

De producten van Max Eli Colour zijn door het zeer lage ammonia gehalte zeer zacht voor het haar. Door de toevoeging van bijenwas zorgt deze kleuring voor een perfecte staat van het haar. Max Eli Colour geeft een uitstekende grijsdekking maar houdt de natuurlijke highs en lows van het haar in stand, wat garant staat voor een zeer natuurlijk eindresultaat.

En natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je haarkleur. Daarom kun je bij mij ook de juiste producten aanschaffen om je haarkleur lang mooi en levendig te houden.

Kleuren

Diervriendelijk

Welzijn voor mens en dier staat bij Hair by Peter Dollee centraal. Zo kies ik producten uit die niet op dieren zijn getest. Eli Colour is ontwikkeld op basis van een bijzondere kleurtechniek en een unieke farmaceutische benadering. Dit draagt bij aan een optimale haarconditie en een nog mooiere en uitgebalanceerde uitstraling.

“Een haarkleur moet bij je passen en dat bepaal ik altijd samen met jou. Door vervolgens gebruik te maken van de laatste trends in kleurtechnieken komen we dan tot een sprankelend eindresultaat.“