Hair by Peter Dollee - Wat doe ik?

Haarstyling is meer dan alleen een coupe knippen of een kleur aanbrengen. En het kappersvak gaat, net als jij, met z’n tijd mee. Met innovatieve methodes en nieuwe technieken zorg ik ervoor dat je altijd een up-to-date kapsel krijgt. Een kapsel dat je ook zelf gemakkelijk in model kunt brengen.

Ik vind het belangrijk om van alle ontwikkelingen in mijn vakgebied op de hoogte te zijn en me deze eigen te maken. Daarom volg ik regelmatig vaktechnische trainingen, die ik vervolgens vertaal naar leuke en draagbare kapsels waar je zelf goed mee uit de voeten kunt.

Wat kan Hair by Peter Dollee voor jou betekenen?

Als ambulante kapper kom ik bij je thuis. Dat is makkelijk en scheelt je tijd. Je wordt geknipt in je eigen omgeving terwijl je gezinsleven gewoon doorgaat.

Ik ben uitstekend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak. Samen komen we tot een eindresultaat waar je tot de volgende knipbeurt of kleurbehandeling plezier aan beleeft.

Hair by Peter Dollee werkt samen met de Beautybank

" De BeautyBank bestaat uit een groep professionals uit de beautybranche die passie hebben voor het vak en hart voor mensen." Hair by Peter Dollee dé thuiskapper in Alphen aan den Rijn is vereerd om met de Beautybank samen te mogen werken.

Hair by Peter Dollee - Kwaliteit staat voorop

Een goede coupe wordt ondersteund door het juiste stylingsproduct. Waar tot een aantal jaren geleden de meeste mensen kozen voor een permanent om volume in het haar te creëren, wordt dit nu gedaan door een goede coupe. Deze coupe wordt vervolgens ondersteund door de juiste stylingsproducten die ervoor zorgen dat je haar de hele dag in model blijft zitten.

Hair by Peter Dollee maakt gebruikt van de producten van Structure Hair (http://www.structurehair.co.uk). Structure Hair hanteert een complete lijn producten waarmee je zelf verschillende kapsels en stijlen kunt creëren. Laat je gerust adviseren welk product voor jou het beste is.

Hair by Peter Dollee - Zorgt voor je haar

Hair by Peter Dollee maakt gebruik van de styling- en verzorgingslijn van ELEVEN Australia (www.elevenaustralia.nl). ELEVEN Australia biedt een volledige lijn van voortreffelijke verzorgingsproducten in het hogere segment voor prachtig haar en een gezonde hoofdhuid.

De ELEVEN Australië producten bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, zijde aminozuren, komkommer, soja eiwitten, tarwe proteïne, papaja extract, macadamia-olie, kokosnoot-olie, shae butter en argan-olie. De recyclebare verpakking heeft PETA goedkeuring.

Hair by Peter Dollee gebruikt ELEVEN Australia niet alleen tijdens de behandelingen, maar biedt ook de mogelijkheid om ELEVEN Australia zelf te gebruiken, zodat je je haar zelf professioneel kunt behandelen. Laat je adviseren welk product het best geschikt is voor je haar en verwen jezelf met gezond, stralend en glanzend haar.